Over ons

Onze missie is om iedereen de mogelijkheid te bieden een uniek en persoonlijk hoogwaardig sieraad te ontwerpen die uw persoonlijkheid tot uitdrukking brengt.

Onze visie is om ons wereldwijd te onderscheidende in personaliseerbare juwelen, met nadruk op onze kernwaarden; Sieraden van hoge kwaliteit en innovatieve ontwerpen, in een betaalbare prijsklasse.Onze visie is om ons wereldwijd te onderscheidende in personaliseerbare juwelen, met nadruk op onze kernwaarden; Sieraden van hoge kwaliteit en innovatieve ontwerpen, in een betaalbare prijsklasse.

De bedrijfseigenaar is de afstammeling van drie generaties juweliers en producenten, die al 25 jaar in de juweliers business werken: een echte ondernemer met liefde en passie voor zijn vak. Hij was geïnspireerd door de kunst van het ontwerpen en begon 10 jaar geleden met het maken van zijn eigen collecties. Hoewel hij geen kunstenaar is, kent en voelt hij de behoeften op de markt vanwege zijn uitgebreide professionele ervaring. Binnen Bene-Lux Jewels zijn al vier sieradenmerken op de markt gebracht. Bene-Lux Jewels distribueert momenteel, MY iMenso, MY iMenso GOLD, Spark Jewelry en Nomelli Binnen Europa zijn er met MY iMenso meer dan 1000 verkooppunten. Bene-Lux Jewels is vertegenwoordigd op de belangrijkste handelsbeurzen in zijn sector, waaronder die in München en Vicenza. Bovendien wordt het merk ook vertegenwoordigd door distributeurs op andere handelsbeurzen zoals Madrid, Birminingham, Londen, Utrecht, Brussel, enz.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat