RETOUREN / RUILEN

Voor Bene-Lux Jewels BV (Nomelli) bestellingen geldt een “zichttermijn” van 14 dagen vanaf de dag ná aflevering, echter Nomelli is een gepersonaliseerd sieraad dat special voor u geproduceerd is. Er is geen retourrecht met teruggave van uw aankoopbedrag. Indien uw Nomelli sieraad niet conform uw bestelling is geleverd dan kunt u het naar ons terugsturen ter beoordeling. Indien de levering niet conform de bestelling is, wordt uw sieraad hersteld of opnieuw geproduceerd.

Binnen deze termijn mag u het artikel bekijken, beoordelen en/of passen, tenzij anders vermeld. Controleer alstublieft direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken we u vriendelijk zo snel mogelijk contact op te nemen met ons op info@blj.eu om dit te melden.

Download hier documenten voor retour

Download: Retourformulier
1. Retourregels

U kunt uw sieraad retourneren ter beoordeling:

-binnen de “zichttermijn” van 14 dagen

-als het artikel compleet en onbeschadigd is in de - voor zover redelijkerwijs mogelijk - originele staat en fabrieksverpakking

-aangetekend (handtekening voor ontvangst) via een verzender. Dit is niet verplicht maar wel aangeraden aangezien de verantwoordelijkheid van het verzenden bij u ligt. Onze ervaring is dat het beter is om een retourpakket aangetekend te versturen, in geval een pakket kwijt geraakt.


2. “zichttermijn”

Tijdens de “zichttermijn” van 14 dagen dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Pak, of gebruik, het product slechts uit in die mate voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Indien u van de zichtstermijn gebruik maakt, zal u het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Bene-Lux Jewels bv moeten retourneren, conform de door Bene-Lux Jewels bv verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat