"Lock-ring" sluiting SERVICE

SKU
881001900
Op voorraad
€ 99,00
Uniek bij Nomelli! Elke ring in onze collectie met een dichte band van 4mm of breder kan worden voorzien van een "lockring" sluiting, ook wel genaamd; reumaring. Heeft U last van dikke knokkels of vingers die door omstandigheden steeds opzwellen dan is de lockring de oplossing voor u. De ring is veilig gesloten en kan worden geopend door middel van het meegeleverde pinnentje. Dit pinnetje is niet meer of minder dan een landkaartprikker, waarmee u in het gaat je bij de sluiting de ring open wipt.

Het is wel heel belangrijk dat de juiste maat wordt genomen. Dit kan u niet zelfstandig doen en zal alleen door een juwelier bepaald kunnen worden (zie dealer-locator). Eenmaal de ring gemaakt in de opgegeven maat kan deze niet meer veranderd worden van maat.
Indien een Nomelli ring niet de vereiste breedte van 4mm heeft kunnen we de ring aanpassen. Dit heeft uiteraard een extra prijs.
Let op dit artikel is geen ring die u kunt bestellen voor €99.-. Dit artikel is een service dat u kan toevoegen aan de bestelling van uw ring. Bij de ringen waar het mogelijk is wordt het getoond bij de optie. Voor andere ringen gelieve de juwelier of ons te contacteren

U kunt ons altijd via de Whatsapp knop contacteren voor meer informatie.
Meer informatie
SKU881001900
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
WhatsApp Chat WhatsApp Chat
"Lock-ring" sluiting SERVICE