Nomi "Doppio" naam ring

SKU
8811139000
Op voorraad
Vanaf € 309,00
-
+
De "Doppio" naam ring biedt ongekende mogelijkheden qua tekst. Deze ring is 5mm breed.

De mogelijkheden van personalisering:
-1- Kies een naam(en) of tekst voor in je ring. Je kunt tot 19 letters plaatsen, want de tekst kan rondom geschreven worden. Je kunt ook kiezen voor initialen zoals R&M. Of je kiest voor R()M ( ()=hartje), of Eduard&Beatrice. Kies je voor minder dan 5 letters dan worden halverwege de ring 2 support bars geplaatst. (maximaal 19 letters)
-2- De zirconia steentjes volgen de lengte van de tekst, maar maximaal de helft van de ring.
2.1- Je kunt je ring nog mooier maken door de zirconia steentjes te vervangen voor "diamant", briljant geslepen 13x1.3mm/0,01ct (bij 7 letters). <2.2>- Het aantal steentjes is afhankelijk van de lengte van je tekst. Indien je kiest voor "diamant" en er worden meer of minder steentjes geplaatst, dan wordt dit achteraf verrekend. Je kunt er ook voor kiezen om geen steentje te plaatsen in je ring. Wij verwijderen het dan uit je ontwerp.
-3- Je ring is verkrijgbaar in het zilver of goud. Kies je voor goud, dan heb je de keuze tussen 9, 14 of 18 karaat goud. Wij zien 14k goud als de standaard. Verder kun je nog kiezen voor geel-, wit of rosé-goud.
-4- Ga naar ""Welke ringmaat heb ik?"" om je ringmaat te bepalen.
-5- De levertijd van deze ring is 3-4 weken.
Meer informatie
SKU 8811139000

WELKE RINGMAAT HEB IK?

Wil je weten welke ringmaat je hebt, dan zijn er verschillende manieren om daar achter te komen. Of je nu helemaal geen ring hebt of een goedpassende ring, maar je weet even niet meer welke maat het was?
Wij helpen je op weg! Indien je niet zeker bent van je maat adviseren wij om een van onze dealers te bezoeken en via de dealer de ring te bestellen. Zie STORE LOCATOR

Heb je al een passende ring?

Meet een bestaande ring die lekker zit. Heb je een ring die al goed past, dan is het het makkelijkste om die te gebruiken.

1. Pak een liniaal en meet de doorsnede van de binnenkant van de ring (neem de rand dus niet mee).

2. Kijk in onze tabel welke diameter communiceert met welke ringmaat.

Heb je geen passende ring?

Heb je nog geen ring, dan kun je de omtrek van je vinger meten.

1. Draai het touwtje om je vinger waar je je ring wilt hebben. Hou er rekening meer dat het nog over je knokkel moet kunnen glijden

2. Zet een streepje waar het touwtje bij elkaar komt

3. Leg het touwtje plat neer en meet het aantal millimeters tot het streepje.

4. Kijk in onze tabel welke omtrek communiceert met welke ringmaat.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat