Gioia "Diagonale" ring 5mm

SKU
8811289000
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
Vanaf € 259,00

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: jpg, png, tiff, ai

Maximum breedte afbeelding: 4000 px.

Maximum hoogte afbeelding: 4000 px.

Deze prachtige Diagonale ring uit de "Gioia" serie is de perfecte ring om jouw belofte te bezegelen. Deze 5mm brede ring wordt gekenmerkt door de diagonale lijn die de ring in half glanzend en half mat verdeeld. Door de speciale personalisering binnenin de ring deel je jouw boodschap alleen met je partner. De Gioia Promessa ring is bij uitstek geschikt als vriendschaps-, verlovings- of trouwring. Gioia is Italiaans voor vreugde, hetgeen synoniem staat aan dat wat je relatie of vriendschap moet brengen in het leven.

De mogelijkheden van personalisering:
-1- Aan de binnenkant van de ring kun je met 16 tekens een naam(en) of tekst schrijven. Kijk naar de foto met ideeën om een indruk te krijgen van de mogelijkheden. Tussen de namen kun je een hartje, vierkant, &, driehoek, of een rechthoek plaatsen. Elk ander teken dat standaard via het toetsenboord oproepbaar is, is ook mogelijk.
-2- Tussen je tekst kun je ook nog kiezen voor een extra tekst-datum gravure. Deze kun je dan plaatsen in bv een hartje, blokje etc.
-3- Je kunt ook kiezen voor een vingerafdruk aan de binnenkant van de ring. Zie de voorbeeld foto. Als je nog geen vingerafdruk hebt kun je het IVS vingerprint systeem bestellen. Zie gerelateerde producten.
-4- Je ring is verkrijgbaar in het zilver of goud. Kies je voor goud, dan heb je de keuze tussen 9, 14 of 18 karaat goud. Wij zien 14k goud als de standaard. Verder kun je nog kiezen voor geel-, wit of rosé-goud.
-5- Ga naar ""Welke ringmaat heb ik?"" om je ringmaat te bepalen.
-6- De levertijd van deze ring is 3-4 weken.
Meer informatie
SKU8811289000
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Gioia "Diagonale" ring 5mm