Gioia "Fidanza" ring

SKU
8811339000
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
Vanaf € 355,00

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: jpg, png, tiff, ai

Maximum breedte afbeelding: 4000 px.

Maximum hoogte afbeelding: 4000 px.

De Gioia serie is bij uitstek geschikt als vriendschaps-, verlovings- of trouwring. Maar ook ter herinnering aan speciale gebeurtenis. Het unieke van de Gioia serie is de manier waarop de tekst wordt geplaatst binnen de ring. De Fidanza ring mooi doordat deze zo fijntjes is. De ring is 2.25mm breed

De mogelijkheden van personalisering:
-1- Aan de binnenkant van de ring kan je met 16 tekens een naam(en) of tekst schrijven. Kijk naar de foto met ideeën om een indruk te krijgen van de mogelijkheden. Tussen de namen kan je een hartje, vierkant, &, driehoek, of een rechthoek plaatsen. Elk ander teken dat standaard via het toetsenboord oproepbaar is, is ook mogelijk.
-2- tussen je tekst kan je ook nog kiezen voor een extra tekst-datum gravure. Deze kan je dan plaatsen in bv een hartje, blokje etc.
-3- je kan ook kiezen voor een vingerafdruk aan de binnenkant van de ring. Zie de voorbeeld foto. Als je nog geen vingerafdruk hebt kan je het IVS vingerprint systeem bestellen. Zie gerelateerde producten.
-4- Je kan je ring nog mooier maken door het zirconia steentje in de band te vervangen door een echte diamanten , briljant geslepen (14x1mm-0,005ct Si, G).
-5- Als middensteen kan je kiezen voor de huidige zirconia of kiezen voor een 0.10 diamant of een edelsteen.
-6- Je ring is verkrijgbaar in het 9, 14 of 18 karaat goud. Wij zien 14k goud als de standaard. Verder kan je nog kiezen voor geel-, wit of rosé-goud.
-7- Ga naar ""Welke ringmaat heb ik?"" om je ringmaat te bepalen.
-8- De levertijd van deze ring is 3-4 weken.
Meer informatie
SKU8811339000
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Gioia "Fidanza" ring