Gioia "Rettangalo" ring

SKU
8811389000
Op voorraad
Vanaf € 518,00

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: jpg, png, tiff, ai

Maximum breedte afbeelding: 4000 px.

Maximum hoogte afbeelding: 4000 px.

-
+
Van deze wel heel aparte Rettangalo ring uit de "Gioia" serie wordt elke vrouw gelukkig. De vele zirconia steentjes en de grote middensteen geven een mooi uitstraling. De band van de ring is 2.4mm breed en de kop 9.5mm. De Gioia serie is bij uitstek geschikt als vriendschaps-, verlovings- of trouwring. Maar ook ter herinnering aan een speciale gebeurtenis.

De mogelijkheden van personalisering:
-1- Aan de binnenkant van de ring kun je met 16 tekens een naam(en) of tekst schrijven. Kijk naar de foto met ideeën om een indruk te krijgen van de mogelijkheden. Tussen de namen kun je een hartje, vierkant, &, driehoek, of een rechthoek plaatsen. Elk ander teken dat standaard via het toetsenboord oproepbaar is, is ook mogelijk.
-2- Tussen je tekst kun je ook nog kiezen voor een extra tekst-datum gravure. Deze kun je dan plaatsen in bv een hartje, blokje etc.
-3- Je kunt ook kiezen voor een vingerafdruk aan de binnenkant van de ring. Als je nog geen vingerafdruk hebt kun je het IVS vingerprint systeem bestellen. Zie gerelateerde producten.
-4- Je kunt je ring nog mooier maken door het zirconia steentje te vervangen door echte diamanten, briljant geslepen of Lab-created "diamant".
-5- Je kunt je de middensteen vervangen door een kleursteen. De mogelijkheden ziet u op de laatste pagina van de catalogus en is niet bestelbaar via de website. Gelieve contact met ons opnemen als u van de mogelijkheid gebruik wilt maken.
-6- Je ring is verkrijgbaar in het goud en heb je de keuze tussen 9, 14 of 18 karaat goud. Wij zien 14k goud als de standaard. Verder kun je nog kiezen voor geel-, wit of rosé-goud.
-7- Ga naar ""Welke ringmaat heb ik?"" om je ringmaat te bepalen.
-8- De levertijd van deze ring is 3-4 weken.
Meer informatie
SKU 8811389000
WhatsApp Chat WhatsApp Chat