Gioia "Infinito" ring

SKU
8811419000
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
Vanaf € 279,00

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: jpg, png, tiff, ai

Maximum breedte afbeelding: 4000 px.

Maximum hoogte afbeelding: 4000 px.

Met de Infinito ring uit de "Gioia" serie geeft Nomelli een extra betekenins aan het begrip infinity. De 15 zirconia steentjes geven een rijke uitstraling infinity teken. De ring is 7,5mm breed op de kop en 3,1mm onder bij de band. De Gioia serie is bij uitstek geschikt als vriendschaps-, verlovings- of trouwring, maar ook ter herinnering aan een speciale gebeurtenis. U kunt uw naam of tekst volledig in de band van de ring schrijven waardoor deze altijd zichtbaar is. Zie ook de armband en collier van de Infinito serie bij geralteerde items.

De mogelijkheden van personalisering:
-1- Binnen in de band van de ring kun je met 16 tekens een naam(en) of tekst schrijven. Kijk naar de foto met ideeën om een indruk te krijgen van de mogelijkheden. Tussen de namen kun je een hartje, vierkant, &, driehoek, of een rechthoek plaatsen. Elk ander teken dat standaard via het toetsenboord oproepbaar is, is ook mogelijk.
-2- Tussen je tekst kun je ook nog kiezen voor een extra tekst-datum gravure. Deze kun je dan plaatsen in bv een hartje, blokje etc.
-3- Je kunt ook kiezen voor een vingerafdruk aan de binnenkant van de ring. Wij plaatsen een gouden plaatje (tussen de tekst) waarop deze wordt gelaserd. Als je nog geen vingerafdruk hebt kun je het IVS vingerprint systeem bestellen. Zie gerelateerde producten.
-4- Je kunt je ring nog mooier maken door het zirconia steentje te vervangen door echte diamanten , briljant geslepen (13 x 1.5mm-0,005ct Si, G) of door lab created "diamant".
-5- Je ring is verkrijgbaar in het goud en je hebt de keuze tussen zilver, 9, 14 of 18 karaat goud. Wij zien 14k goud als de standaard. Verder kun je nog kiezen voor geel-, wit of rosé-goud.
-6- Ga naar ""Welke ringmaat heb ik?"" om je ringmaat te bepalen.
-7- De levertijd van deze ring is 3-4 weken.
Meer informatie
SKU8811419000
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Gioia "Infinito" ring