Gioia "Fiaba" ring (kies eerst Kleur & Merk om de juiste prijs te zien)

SKU
8822009000
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
Vanaf € 645,00

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: jpg, png, tiff, ai

Maximum breedte afbeelding: 4000 px.

Maximum hoogte afbeelding: 4000 px.

Gioia is Italiaans voor vreugde, hetgeen synoniem staat aan dat wat je relatie of vriendschap moet brengen in het leven; VREUGDE. De Fiaba ring (Italiaans voor sprookje) is om te benadrukken welke mogelijkheden we hebben in het leven.De Gioia serie is bij uitstek geschikt als vriendschaps-, verlovings- of trouwring. Maar ook ter herinnering aan speciale gebeurtenis. Wat maakt deze Fiaba ring zo speciaal? Ten eerste het aparte model met 20 zirconia steentjes die aan weerszijde van de middensteen zijn gezet.

Daarnaast de mogelijkheden van personalisering:
-1- Aan de binnenkant van de ring kan je met 16 tekens een naam(en) of tekst schrijven. Kijk naar de foto met ideeën om een indruk te krijgen van de mogelijkheden.
-1.1- tussen je tekst kan je ook nog kiezen voor een gravure om bv. een datum of een vingerafdruk te plaatsen.
-2- Je kan je ring nog mooier maken door het zirconia steentje in de band te vervangen door een echte diamanten , briljant geslepen (20 x 1.4mm-0,012ct Si, G).
-3- Je kan de 6mm middensteen vervangen door een natuurlijke edelsteen of briljant. Kijk onder de dropdown "Merk" welke opties je hebt.
-4- Je ring is verkrijgbaar in het zilver of goud. Kies je voor goud, dan heb je de keuze tussen 9, 14 of 18 karaat goud. Wij zien 14k goud als de standaard. Verder kan je nog kiezen voor geel-, wit of rosé-goud.
-5- Ga naar "Welke ringmaat heb ik?" om je ringmaat te bepalen.
Meer informatie
SKU8822009000
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

WELKE RINGMAAT HEB IK?

Wil je weten welke ringmaat je hebt, dan zijn er verschillende manieren om daar achter te komen. Of je nu helemaal geen ring hebt of een goedpassende ring, maar je weet even niet meer welke maat het was?
Wij helpen je op weg! Indien je niet zeker bent van je maat adviseren wij om een van onze dealers te bezoeken en via de dealer de ring te bestellen. Zie STORE LOCATOR

Heb je al een passende ring?

Meet een bestaande ring die lekker zit. Heb je een ring die al goed past, dan is het het makkelijkste om die te gebruiken.

1. Pak een liniaal en meet de doorsnede van de binnenkant van de ring (neem de rand dus niet mee).

2. Kijk in onze tabel welke diameter communiceert met welke ringmaat.

Heb je geen passende ring?

Heb je nog geen ring, dan kun je de omtrek van je vinger meten.

1. Draai het touwtje om je vinger waar je je ring wilt hebben. Hou er rekening meer dat het nog over je knokkel moet kunnen glijden

2. Zet een streepje waar het touwtje bij elkaar komt

3. Leg het touwtje plat neer en meet het aantal millimeters tot het streepje.

4. Kijk in onze tabel welke omtrek communiceert met welke ringmaat.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Gioia "Fiaba" ring (kies eerst Kleur & Merk om de juiste prijs te zien)