Gioia "Natalia" ring

SKU
8824009000
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
Vanaf € 645,00

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: jpg, png, tiff, ai

Maximum breedte afbeelding: 4000 px.

Maximum hoogte afbeelding: 4000 px.

De Gioia serie is bij uitstek geschikt als vriendschaps-, verlovings- of trouwring. Maar ook ter herinnering aan speciale gebeurtenis. Het unieke van de Gioia serie is de manier waarop de tekst wordt geplaatst binnen de ring. De NATALIA ring is uniek door de positie en manier van zetting van de steentjes.

De mogelijkheden van personalisering:
-1- Aan de binnenkant van de ring kan je met 16 tekens een naam(en) of tekst schrijven. Kijk naar de foto met ideeën om een indruk te krijgen van de mogelijkheden. Tussen de namen kan je een hartje, vierkant, &, driehoek, of een rechthoek plaatsen. Elk ander teken dat standaard via het toetsenboord oproepbaar is, is ook mogelijk.
-2- tussen je tekst kan je ook nog kiezen voor een extra tekst-datum gravure. Deze kan je dan plaatsen in bv een hartje, blokje etc.
-3- je kan ook kiezen voor een vingerafdruk aan de binnenkant van de ring. Zie de voorbeeld foto. Als je nog geen vingerafdruk hebt kan je het IVS vingerprint systeem bestellen. Zie gerelateerde producten.
-4- Je kan je ring nog mooier maken door het zirconia steentje in de band te vervangen door een echte diamanten , briljant geslepen (40 x 1.3mm-0,01ct Si, G).
-5- Als middensteen kan je kiezen voor de huidige zirconia of kiezen voor een diamant of een edelsteen. Onder merk kies je de middensteen.
-6- Je ring is verkrijgbaar in het zilver of goud. Kies je voor goud, dan heb je de keuze tussen 9, 14 of 18 karaat goud. Wij zien 14k goud als de standaard. Verder kan je nog kiezen voor geel-, wit of rosé-goud.
-7- Ga naar ""Welke ringmaat heb ik?"" om je ringmaat te bepalen.
-8- De levertijd van deze ring is 3-4 weken.
Meer informatie
SKU8824009000
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Gioia "Natalia" ring