Gioia "Diagonale Pietre" ring

SKU
8811279000
Op voorraad
Vanaf € 689,00

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: jpg, png, tiff, ai

Maximum breedte afbeelding: 4000 px.

Maximum hoogte afbeelding: 4000 px.

-
+
Van deze prachtige Diagonale Pietre ring uit de "Gioia" serie raakt elke vrouw gepassioneerd. De 5 zirconia steentjes geven de 5mm brede ring een mooie uitstraling. De ring is half glanzend en half mat. De diagonale lijn loopt gelijk met en door het hart van de stenen. De Gioia serie is bij uitstek geschikt als vriendschaps-, verlovings- of trouwring. Maar ook ter herinnering aan een speciale gebeurtenis. Gioia is Italiaans voor vreugde, hetgeen synoniem staat aan dat wat je relatie, vriendschap en/of herinnering moet brengen in het leven.

De mogelijkheden van personalisering:
-1- Aan de binnenkant van de ring kun je met 16 tekens een naam(en) of tekst schrijven. Kijk naar de foto met ideeën om een indruk te krijgen van de mogelijkheden. Tussen de namen kun je een hartje, vierkant, &, driehoek, of een rechthoek plaatsen. Elk ander teken dat standaard via het toetsenboord oproepbaar is, is ook mogelijk.
-2- tussen je tekst kun je ook nog kiezen voor een extra tekst-datum gravure. Deze kun je dan plaatsen in bv een hartje, blokje etc.
-3- je kunt ook kiezen voor een vingerafdruk aan de binnenkant van de ring. Zie de voorbeeld foto. Als je nog geen vingerafdruk hebt kun je het IVS vingerprint systeem bestellen. Zie gerelateerde producten.
-4- Je kunt je ring nog mooier maken door de zirconia steentjes te vervangen voor briljant geslepen diamanten of lab created diamant ; 2x 1.5mm/0.015ct, 2x 2.0mm/0.03ct., 1x 3.0mm/0.10ct.
-5- Je ring is verkrijgbaar in het zilver of goud. Kies je voor goud, dan heb je de keuze tussen 9, 14 of 18 karaat goud. Wij zien 14k goud als de standaard. Verder kun je nog kiezen voor geel-, wit of rosé-goud.
-6- Ga naar ""Welke ringmaat heb ik?"" om je ringmaat te bepalen.
-7- De levertijd van deze ring is 3-4 weken.
Meer informatie
SKU 8811279000
WhatsApp Chat WhatsApp Chat