Nomi "Infinito" naam armband

SKU
8812079000
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
Vanaf € 709,00
Je naam mooi ontworpen in deze infinity armband van de "Nomi" serie.

De mogelijkheden van personalisering:
-1- Kies een naam of elk gewenst woord voor je armband. Je kunt ook kiezen voor initialen zoals R&M, of Ed&Bo (maximaal 11 letters). Je kunt natuurlijk ook kiezen voor geen naam.
-2- Je kunt je armband nog mooier maken door de zirconia steentjes te vervangen door echte diamanten, briljant geslepen (6x1.5mm-0,015ct Si, G).
-3- Je armband is verkrijgbaar in het zilver of 14k en 18k goud. Verder kan je nog kiezen voor geel-, wit of rosé-goud.
-4- Maat: ga naar “Wat is mijn armband maat?”. Neem de exacte lengte van je pols. Wij verlengen deze met een verlengkettinkje van 1.5cm.
-5- De levertijd van deze armband is 3-4 weken.
Meer informatie
SKU8812079000
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

WELKE MAAT ARMBAND HEB IK?

Wij helpen je op weg! Indien je niet zeker bent van je maat adviseren wij om een van onze dealers te bezoeken en via de dealer de ring te bestellen. Zie STORE LOCATOR

Omje te helpen jouw armband maat te bepalen geven we je graag een paar tips. Armband maten worden gemeten in centimeters (cm) en gaan van 16 tot 21 cm. Om jouw armband maat te bepalen meet je jouw polsomtrek en voeg je daar een paar centimeter aan toe. Hoeveel je toevoegt is afhankelijk van hoe strak je hem wilt om je pols.

1) Wikkel een meetlinkje rond het smalste punt van je pols.

2) Je kunt makkelijk jouw polsomtrek bepalen doro het meten met een meetlinktje. Je vindt daarna jouw armbandmaat doro er een bepaalde hoeveelheid bij op te tellen.

Hoeveel moet ik optellen bij de polsomtrek?
  • Wil je hem strak rond de pols, +1cm
  • Wil je hem confortabel rond de pols, +1,5cm
  • Wil je hem los rond de pols, optellen zoals gewenst


WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Nomi "Infinito" naam armband