Gioia "Promessa" ring 6mm

SKU
8821609000
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
Vanaf € 259,00

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: jpg, png, tiff, ai

Maximum breedte afbeelding: 4000 px.

Maximum hoogte afbeelding: 4000 px.

Deze prachtige Promessa ring uit de "Gioia" serie is de perfecte ring om jouw belofte te bezegelen. Promessa is Italiaans voor belofte. Deze 6mm brede ring wordt gekenmerkt door haar eenvoud en door de personalisering binnenin de ring deel je deze boodschap alleen met je partner. De Gioia Promessa ring is bij uitstek geschikt als vriendschaps-, verlovings- of trouwring. Gioia is Italiaans voor vreugde, hetgeen synoniem staat aan dat wat je relatie of vriendschap moet brengen in het leven.

De mogelijkheden van personalisering:
-1- Aan de binnenkant van de ring kun je met 16 tekens een naam(en) of tekst schrijven. Kijk naar de foto met ideeën om een indruk te krijgen van de mogelijkheden. Tussen de namen kun je een hartje, vierkant, &, driehoek, of een rechthoek plaatsen. Elk ander teken dat standaard via het toetsenboord oproepbaar is, is ook mogelijk.
-2- Tussen je tekst kun je ook nog kiezen voor een extra tekst-datum gravure. Deze kun je dan plaatsen in bv een hartje, blokje etc.
-3- Je kunt ook kiezen voor een vingerafdruk aan de binnenkant en/of de buitenkant van de ring. Zie de voorbeeld foto. Als je nog geen vingerafdruk hebt kun je het IVS vingerprint systeem bestellen. Zie gerelateerde producten.
-4- Je ring is verkrijgbaar in het zilver of goud. Kies je voor goud, dan heb je de keuze tussen 9, 14 of 18 karaat goud. Wij zien 14k goud als de standaard. Verder kun je nog kiezen voor geel-, wit of rosé-goud.
-5- Ga naar ""Welke ringmaat heb ik?"" om je ringmaat te bepalen.
-6- De levertijd van deze ring is 3-4 weken.
Meer informatie
SKU8821609000
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

WELKE RINGMAAT HEB IK?

Wil je weten welke ringmaat je hebt, dan zijn er verschillende manieren om daar achter te komen. Of je nu helemaal geen ring hebt of een goedpassende ring, maar je weet even niet meer welke maat het was?
Wij helpen je op weg! Indien je niet zeker bent van je maat adviseren wij om een van onze dealers te bezoeken en via de dealer de ring te bestellen. Zie STORE LOCATOR

Heb je al een passende ring?

Meet een bestaande ring die lekker zit. Heb je een ring die al goed past, dan is het het makkelijkste om die te gebruiken.

1. Pak een liniaal en meet de doorsnede van de binnenkant van de ring (neem de rand dus niet mee).

2. Kijk in onze tabel welke diameter communiceert met welke ringmaat.

Heb je geen passende ring?

Heb je nog geen ring, dan kun je de omtrek van je vinger meten.

1. Draai het touwtje om je vinger waar je je ring wilt hebben. Hou er rekening meer dat het nog over je knokkel moet kunnen glijden

2. Zet een streepje waar het touwtje bij elkaar komt

3. Leg het touwtje plat neer en meet het aantal millimeters tot het streepje.

4. Kijk in onze tabel welke omtrek communiceert met welke ringmaat.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
Gioia "Promessa" ring 6mm